Despre mine

 Pasiunea mea a fost întotdeauna să înțeleg cât mai bine ce influența are muzica asupra ființei umane.

Sunt absolvent al Facultății de Muzică din Brașov – Specializare Pedagogie Muzicală și Meloterapie (masterat).

Începând din anul 2000, am predat mai multe variante de acompaniament, cursanților care au frecventat orele mele de pian, armonie sau teorie muzicală.

Primele mele lecții de pian au fost cu cei mici, lucru care m-a determinat să realizez câteva metode de pian ca un suport didactic. 

După 20 ani de predat și compus muzică, pot enunța o metodă simplă de pian acompaniament, gen întâlnit cel mai frecvent în muzica contemporană, bazată pe formula treptelor armonice I-IV-V, plus relativele lor minore și chiar septimele.

Parcurgând fiecare lecție în parte din metodele de pian, cu exemplele și cântecele special aranjate pentru fiecare tonalitate nou învățată, vei ajunge într-un timp scurt să poți cânta și tu la pian, individual sau chiar într-o formație.

Un lucru foarte important este să studiezi zilnic minim 15-20 minute, iar pentru fiecare lecție să ai minim 6 ore alocate (minim 6 ore de studiu pe săptămână).

Dacă vrei să mă cunoști mai bine, mă poți urmări și pe canalul de youtube, unde vei găsi cele mai noi lecții sau videoclipuri încărcate.

Îți doresc mult succes în studiul acestui instrument îndrăgit, pianul! 

Iți mulțumesc pentru vizită, te mai aștept pe la mine!

Cu stimă, 

Lucian Opriș 

Selecteaza moneda
EUR Euro