Indrumar de Armonie in M.C.C.

 

Începând din anul 2000, am predat mai multe variante de acompaniament, cursanților care au frecventat orele mele de pian, armonie sau teorie muzicală.

După 17 ani de expeiență, pot enunța o metodă simplă de pian acompaniament, gen întâlnit cel mai frecvent în muzica creștină contemporană, bazată pe formula treptelor armonice I-IV-V plus relativele lor minore și septimele. Mergând cu șablonul acesta armonic prin toate tonalitățile, poți cânta aproape toate cântările pe care le auzi astăzi în bisericile neoprotestante.

Parcurgând fiecare lecție în parte, cu exemplele și cântările special aranjate pentru fiecare tonalitate nou învățată, vei ajunge într-un timp foarte scurt să poți cânta și tu la un instrument sau chiar într-o formație creștină.

Ca să ajungi la îndeplinirea acestui vis, este important să studiezi zilnic minim 15-20 minute, iar pentru fiecare lectie să ai minim 6 ore alocate.

Comandă-ți “Îndrumarul de Armonie” (80 LEI / 20 EURO  în afara României) și mă poți contacta pentru explicații suplimentare sau lecții de pian online prin Facebook/Skype. Contul pe facebook sau skype este Centrul Lucian Opris.

Vă mulțumesc și vă doresc mult succes în demersul urmărit!

Selecteaza moneda
EUR Euro